Kapittel 13 – En fantastisk nyhet

Slangen og Hjulet
  • Bok: Vinterens Hjerte
  • Synsvinkel: Cadsuane Melaidhrin, Demandred

ForrigeNeste

Cyndane konfronterer med sjøfolket når en av vaktene kommer løpende å sier at Alanna har falt om. De drar til rommet hennes og finner vokteren hennes ved siden av, der han holder hånden hennes. Ingen vet hva som feiler henne, men det virker som om hun ikke vil våkne.

De fortapte har samlet seg, men Masama og Semirhage dukket ikke opp. Damondred er sint pga at de tåpelige Asha’manene ikke klarte å drepe Den Gjenfødte Dragen. Når Graendal forteller at Rand vil rense Saidin begynner de mannlige Utvalgte å frykte at Den Mørkeste vil kvitte seg med dem, siden de ikke lenger vil ha bruk for skjoldet mot smitten. Moridin stiger ut av ingenting og forteller at ingen vil bli drept eller tatt bort. Cydane (Lanfear) forteller om Rand’s plan. De andre blir forskrekket over at han har tenkt å bruke Choedan Kal. Moridin’s plan går ut på at med en gang Rand bruker sa’angregalen skal alle de Fortapte komme og enten ta han til fange eller drepe han, Moridin syns ikke det er så nøye, men han vil ha tingene hans.

Tusen takk til Aldieb, som har skrevet dette sammendraget.
Sitat:
Whatever the Dark One wants, I oppose, so hear this and know it true. Before I let the Dark One have you, I will destroy you myself.
Moiraine

Choices,
Verdens Øye
Wheel of Time

Les den første boka fra serien nå!