Den Store Jakten – Karakterer

Delta i rollespill som utspiller seg i Randland

Moderators: Lothair Mantelar, Sauegjeteren, Terje

Azumiel
Asha’man
Asha’man
Posts: 304
Joined: Sat Sep 02, 2006 19:03

Post by Azumiel »

Navn: Koben Benliksa Sarkanhaber av Kroskhorken slott
Alder: 710
Rase: Halvt menneske halvt geit.
Yrke: Alkymist og trubadur (+ tannlege). Bedriver ikke magi fordi han en gang ble tatt for å trylle folk til å ligge med han. Han fikk tryllestaven beslaglagt.
Egenskaper: Har et eksplosivt sinne.
Utseende: 35cm høy (var 210 i sin beste alder). Langt grått skjegg. På grunn av at han er halvt geit har han 50 cm lange krøllete horn med hår ut fra hodet. Oppå hodet er det ikke mye hår, så der er det en fin spiss trollmann hatt med stjerner på. Den har han arvet fra sin far, som var landets største trollmann. Han bruker en stor kåpe av pels, som faren hans lagde av morens rygghår.
Bakgrunn: Koben Benliksa sliter med depresjon etter sin syvense skilsmisse, hvorav alle har vært ikke menneskelige. Selv om han har en heller tvilsom psykisk tilstand ser han på seg selv som mer enn et menneske. Kongene i alle steder han har bodd har forsøkt å fengsle Koben Benliksa med makt. Han klarer alltid å flykte, fordi han har en tam geit å ri på. For øyeblikket bor han i en liten hytte lagd av mose og bar. Hvor er ukjent, men han er stadig på flyttefot.
Slekt: Slekten Sarkanhaber av Kroskhorken slott eksisterer ikke. Den er rett og slett et resultat av Koben Benliksas fantasi. Egentlig aner han ikke hvor han stammer fra lengere enn sine foreldre. Det virker ikke som det plager ham noe særlig.
Ashan'Sei
Hengiven
Hengiven
Posts: 153
Joined: Tue Nov 14, 2006 17:54
Location: Hamar

Post by Ashan'Sei »

Skriver en Karakter som ikke er hornjeger. Håper det er greit.

starter foresten midt i historien.

Navn: Kirman Soyano, (Algai Far Ashan.)
Alder: 45.
Nasjonalitet: Malkier.
Yrke: Kriger.
Egenskaper: våpen mestring spesialisering sverd og langstav, ubevæpnet kamp- Tvern Bawler, Akrobatikk, skogkunne.
Utsende: han er litt høyere en vanlig i Malkier. Han er breieskuldra etter mange år som kriger. To isblå øyne sitter i et ansikt så hardt at jern virker mykt. Håret blir hold tilbake av en Hadorai. Han bruker alltid en shufa når han skal i strid (begrunnelse følger i biografien.). sverdet har han som regel på ryggen.
Personlighet: han er i grunn som de fleste Malkierene. Han avskyr all urettferdighet. Ellers er han en rolig innesluttet og hard person. Han er også en veldig sparsom person. Lik de fleste Malkiererne har han et ganske kjølig forhold til Aes Sedaier.

Biografi: han var en liten gutt da Malkier ble angrepet av Mørkfrender. Da han og familien flyktet fra Malkier ble faren drept i forsøket på å Forsvare Malkier. Da de ankom Fal Dara fikk de bo i borgen.

Dette ble til god nytte for Algai, han vokste opp sammen med al Lan. Han fikk til og med lov til å delta i noen av timene hans. Dette gjorde Algai til en forferdelig krigsmaskin allerede i ung alder.

Han skrev seg inn i den shienarske hæren, som en takk til Agelmar for at han hadde lat dem bo i borgen. I løpet av forholdsvis kort tid ble han til sverdmester. Det var selveste Agelmar som gav han sverdet. Det var et av de sagnomsuste sverdene som var laget av Aes Sedaier.

Han hadde lovet seg selv at den dagen han ble sverd mester skulle han kjøpe seg en ny rustning. Noe som var på høy tid. Den gamle var slitt, bulkete og passet ikke så bra lenger. Han hadde mange ganger kjempet mot myredraaler og hadde sett effektiviteten av rustningene deres. Han besluttet å få laget en slik bare at denne skulle ikke være svart.

Da Aielene kom over verdensryggen ba han Agelmar om å få dra sammen med al Lan. Dette sa Agelmar seg enig i og Algai dro sørover og kjempet i gruppen til al Lan. Under denne krigen fikk han sansen for Aielenes skikk å tilsløre ansiktet sitt før de gikk i kamp. En dag tokk han en shufa fra en død Aiel og begynte å bruke den. Dette skapte stor forviring bland både aieler og krigerne. Hans krigerske evner og hans åpenbare lojalitet til al Lan som reddet ham fra å bli anklaget for forrederi. Han deltok også i blodsnø slaget ved Tar Valon.

Etter at aielene hadde trukket seg tilbake dro han tilbake til Shienar. Men han skrev seg ut av hæren og begynte som enkelt kriger. Han kjempet i en av gruppene som tilbød seg sin beskyttelse på grensen til pestlandet.

Etter noen år som langs grensen fikk han lyst til reise sørover i verden og se hva som fantes å se i verden.

På denne reisen fikk han god bruk for sine krigerske evner. Han måtte sloss mot mange av de æreløse sørlenderne. Bla. grupper av banditter. Han hadde til og med kommet i strid med lysets barn.

En dag så han at fire hvitekapper prøvde og henge en kvinne. Han bestemte seg for å gripe inn. Barna var så overasket over at en enkel mann gikk til angrep på fire av lysets barn. Overraskelsen var deres død. Etter lange tider i nor i verden hvor hvert sekund var avgjørnde, hadde han drept to før de andre rakk å gjøre noe. Den tredje prøvde å gjøre motstand, men ble fort likvidert. Da den siste innså at han ikke hadde noen sjangs rømte han.

Det viste seg at kvinnen kom fra Baerlon i Andor og var på til Tar Valon for å bli novise. Hun fortalte at resten av følget hennes var blidt drept av Barna. Algail sa han skulle følge henne tilbake til Caemlyn som var noen dags ritt sørover igjen.

Etter at han hadde sørget for at kvinnen kom til Caemlyn dro han videre med kurs for Rift hvor han ville se steinen. Han hadde aldri likt sitt egentlige navn Kirman Soyano. Så han bestemte seg for at fra nå av skulle han hete Algai Far Ashan.
Last edited by Ashan'Sei on Tue Feb 12, 2008 15:05, edited 2 times in total.
<a><img></a>
davram bashere
Sitter
Sitter
Posts: 797
Joined: Sun Feb 11, 2007 0:01
Location: Tellus, tredje planet fra sola. Ja, den forrurensa søppeldynga. Du vet hvor det er? Flott!

Post by davram bashere »

Navn: Adrim Tara
Alder: 19 år
Nasjonalitet: Bor noen få mil innenfor Andoransk territorium, men ikke så langt unna stedet der grensene til Andor, Illian og Far Madding møtes. Like ved Hills of Kintara, midt mellom stedet der elva deler seg i tre, og der den har en enslig utstikker.
Yrke: bondegutt
Egenskaper: Skogskunne, våpenmestring (langbue og langstav (eller som Terje kaller den ”kampstav”)), akrobatikk og skjønnhet
Personlighet: Adrim er en bondesønn og ser ikke frem til å bli bonde selv. Han er eventyrlysten og glad i skøyerstreker. Han har egenskapen skjønnhet, noe som gir han store fordeler hos det annet kjønn, og han vet å utnytte disse.
Utseende: Han er ca 1.80m høy, halvlangt brunt hår og klare blå øyne. Han er tynn, men har rimelig store muskler etter at langt liv på gården. Han har et mykt ansikt, og som egenskapen skjønnhet tilsier, er jæ**** sexy.
Biografi: Født og oppvokst på en gård på grensen mellom Andor og Rift. Han har hatt et lett liv, uten mange bekymringer. Siden han helt siden barndommen har vært gitt gaven som enorm skjønnhet er, så er han lagt i fra så naiv som mange av hans venner. Han har alltid vært plaget av eventyrlyst, og det er bare et spørsmål om tid før han drar hjemmefra og søker lykken.


EDIT 04/12-07: Ordnet litt på nasjonaliteten.
Mia ayende, Moderator! Caballein misain ye! Inde muaghde Moderator misain ye! Mia ayende!
Chriz
Den Fortapte
Den Fortapte
Posts: 831
Joined: Thu Jan 03, 2008 23:34
Location: Trondheim

Min fyr

Post by Chriz »

Navn: Rhuhim Norwelyn

Alder: 22

Nasjonalitet: Andor

Yrke: Barde

Egenskaper: Akrobatikk, Bykunne, Karisma og Våpenmestring med spesialitet i kniver.

Personlighet: Rhuhim er en koselig ung mann som er hyggelig mot alle som er hyggelige mot han. Han blir imidlertid veldig sliten av og til og da blir han veldig gretten og sier av og til ting han angrer på. Han er ganske smart og lærer fort.

Utseende: Han er gjennomsnittlig høy, har kort mørkt hår og grønne øyne. Han har ganske godt utseende og det har hjulpet ham i flere situasjoner.
Han kan være slu og utnytter ofte sine karismatiske egenskaper til sitt eget beste, men kanskje ikke til andres beste. Han er altså godt kjent med Det Store Spillet, Daes Dae'mar.
Han er ikke alltid slik han utgir seg på utsiden.

Biografi: Rhuhim tilhørte det mektige Huset Norwelyn i Andor. Han var enebarn.
Som barn fikk han opplæring i alle slags adelige ting, men Rhuhim syntes aldri det å være adelig var særlig moro. Han likte ikke å være på en borg å lære ting. Han ville ut og møte folk, oppleve verden og være mer som et vanlig menneske. Så en dag, da han var 16 år gammel, pakket han sakene sine og forlot hjemmet sitt. Han har ikke vært i Andor siden.
Han reiste rundt i verden og ble mer og mer kjent. Han kunne allerede spille på fløyte og lærte seg etter hvert flere instrument, som han benyttet til å skaffe seg penger og steder å bo.
Etter hvert ble han kjent og akseptert som en ordentlig barde, en av de yngste på mange år. Som barde fikk han de egenskapene som en barde har og han lærte ikke minst Det Store Spillet å kjenne + en fargerik lappete kappe :wink:
Rhuhim har fortrengt barndommen sin og ønsker helst ikke tenke på det. Han sliter med å akseptere sin fortid og unngår Andor.
Nå har han endt opp i Illian på grunn av Den Store Jakten og bardekonkurransen.
Sa souvraya niende misain ye
- Mat
Leowilde
Soldat
Soldat
Posts: 86
Joined: Mon Jun 23, 2008 9:30

Post by Leowilde »

Navn: Leowilde
Alder: 21
Nasjonalitet: Shienar
Yrke: bondejente
Egenskaper: Akrobatikk, Karisma, Skogskunne, Våpenmestring (kampstav og langbue)

Personlighet: Hun liker å tilegne seg kunnskap, og elsker å kunne briljere med det hun vet (selv om det ikke alltid innebærer at hun har rett). Misliker å innrømme feil. Litt irritabel. Har vanskelig for å skjule det hvis hun er irritert, og klarer sjelden å holde motargumenter inne. Liker diskusjoner (så fremt som de fører til enighet). Misliker vold.

Utseende: Leowildes mørkt blonde hår henger rufsete og uklippet til litt nedfor skuldrene. Panneluggen er gredd bakover, og avslører den høye pannen. Hun har kraftige øyenbryn over de vaktsomme, grå øynene, og en litt fremskutt hake. Hun er slank, og ca. 165 cm høy. Hun er kledd i en grønn tunika i grovt stoff, svart bukse og et lærbelte rundt livet. Over skuldrene bærer hun en velbrukt brun kappe i ull, festet med en gullbrosje som stikker seg ut fra resten av antrekket. Brosjen er formet som et løvehode.

Biografi: Jentas far, som hadde vært bonde, måtte gi gården tapt til Pestlandets utsendinger. Moren hadde hun aldri møtt; hun forlot visstnok familien da jenta var meget liten, av grunner hun ikke kjente til. Da de mistet gården, bestemte faren seg for å bli soldat, for å sloss mot Skyggen.
Hun reiste fra Shienar da hun hørte om Jakten på Hornet, lei av trollokraid og mas om krig. Et sted måtte det finnes et bedre alternativ, et sted hvor Skyggen ikke hadde snodd seg så grundig. Hun ville oppleve eventyr, oppdage nye steder og møte nye folk, og det uten at den forbaskede skyggeyngelen skulle blande seg! Innerst inne hadde hun en drøm om å skaffe seg et skip, og seile over det glitrende blå havet til eksotiske havner med en gjeng likesinnede eventyrere. Kanskje var det bare en håpløs ønskedrøm, et luftslott, men det gikk da an å prøve.
Hun forventet aldri å faktisk finne Hornet, selv om en liten håpefull tanke kilte bak i hodet, men dersom det likevel kom for en dag, skulle Skyggen versågod få hute seg bort for godt!

Hun tok navnet Leowilde.
Hastian: "Hva er vitsen med å ha dørbolten på UTSIDEN? Nå kommer jo alle seg inn!" Horatiu lempet den av, før han svarte med selvfølgelig stemme: "Var den på innsiden, ville jo ikke VI komme oss inn!"
Post Reply