Page 1 of 8

Verdens Øye

Posted: Thu Jun 16, 2005 13:29
by Stefan
Har akkurat begynt en ny gjennomlesning av Wheel of Time-serien, og siden vi har noen brukere som ikke har lest alle bøkene, tenkte jeg det passet bra å starte opp en EotW-tråd.

Det tok litt tid før jeg fikk helt tak i handlingen, men når jeg først ble hekta, så var den umulig å legge vekk. Boka blir bare bedre og bedre for hver gang jeg leser den og selv om Lord of Chaos er min favoritt hittil i serien, ligger ikke EotW langt bak.

Hva syntes dere om den første boka i WoT-serien?

Posted: Thu Jun 16, 2005 13:36
by Taraisilwèn
EotW er jo den eneste boka jeg er helt ferdig med, så bare den jeg kan gi en stemme til, har ingen andre å smamenligne med da men det er kanksje like greit.

Det tok en stund før jeg kom skikkelig inni den, men det var også pga liten tid til lesing. Men da jeg hadde komt litt uti boka var det umulig å legge den vekk.
Ga boka en 8 jeg :)

Posted: Thu Jun 16, 2005 16:13
by Treveler
Etter første gjennomlesning av serien var ikke teotw blant top 5 en gang hva favoritt bok gjelder. Men ved andre gjennomlesning steg den i kurs og er nå kanskje min favoritt i serien tett fulgt av LoC.

Posted: Fri Jun 17, 2005 10:47
by Stefan
Treveler wrote:Etter første gjennomlesning av serien var ikke teotw blant top 5 en gang hva favoritt bok gjelder. Men ved andre gjennomlesning steg den i kurs og er nå kanskje min favoritt i serien tett fulgt av LoC.
Akkurat slik jeg har det også

Posted: Fri Jun 17, 2005 17:07
by Akira
Jeg elsker den boka. Da jeg hadde lest den ferdig skjønte jeg at jeg måtte lese resten av serien. Så spennende var det.

Posted: Sun Jul 31, 2005 11:47
by Damien Frost
Har bare bynnt på bok 2 da, å ikke kommet så langt der enda, men EotW var veldi bra! Å mange ganger så spennende at nesa sikkert traff boka! :lol: (Kan leve meg veldig inn historien..)

Etter den skjønte jeg også at jeg måtte lese resten også. Var litt skeptisk til å begynne på WoT, pga at jeg visste det var mange, tykke bøker, men det er ikke noe jeg angrer på nå nei!! :D

Posted: Sun Jul 31, 2005 12:05
by Stefan
Damien Frost wrote:Har bare bynnt på bok 2 da, å ikke kommet så langt der enda, men EotW var veldi bra! Å mange ganger så spennende at nesa sikkert traff boka! :lol: (Kan leve meg veldig inn historien..)

Etter den skjønte jeg også at jeg måtte lese resten også. Var litt skeptisk til å begynne på WoT, pga at jeg visste det var mange, tykke bøker, men det er ikke noe jeg angrer på nå nei!! :D
Velkommen til oss!

Håper du liker de andre bøkene også, du har mange gode bøker å se fram mot!

Posted: Tue Sep 20, 2005 20:00
by Faile
den beste boka!! hehe

Posted: Tue Sep 20, 2005 20:12
by Ashaman
Er veldig enig i at den er best!! (dårlig oversettelse på norsk da) hadde prosjekt om den i 10ende, skreiv vell 40 sider eller noe sånt, har fordypt meg veldig i den boka ja!!! (trur læreren likte den og, han kav meg en 5+ og d var den beste karakteren)(men d skal vell RJ ha all æren for) (læreren minner veldig om RJ, han er litt rund og har helskjegg, og så har han vert i militæret i flere år!!!)

Posted: Tue Sep 20, 2005 20:14
by Faile
hehe, man liker sånne lærere!! jeg skreiv om NS og fikk 6er :D , tja ja.. det hadde vel kanskje no med den greia med å vise lærerene respekt igjen da.. :P hehe

Posted: Tue Sep 20, 2005 20:45
by Terje
Ga den en 9'er. Hadde riktignok feber første gang jeg leste den, noe som reduserte leseropplevelsen litt (men faktisk økte det innlevelsen i den delen hvor Rand og Mat er på vei til Caemlyn, og Rand er sjuk fordi han Kanaliserte det lynet på de folka - denne delen er for øvrig den kjedeligste og mest langdryge delen i hele boka, selv om den gir en god innsikt i livet på den Andorske landsbygda).

Posted: Tue Sep 20, 2005 20:50
by Ashaman
Ga den 9-er jeg også, liker når Rand ser Skyggeren i starten, d gjorde at jeg ble hekta, liker også når Rand snakker med den Trolloken!!

Posted: Tue Sep 20, 2005 20:58
by Terje
Narg stay. Narg smart. :D

Posted: Wed Sep 21, 2005 15:20
by Faile
hehe... :P liker den delen av boka jeg da.. selvom den kanskje er litt lang.. og spesielt der perrin og Engwene møter ulvene, og der hvor perrin dreper de hvitkappene..

Posted: Wed Sep 21, 2005 21:59
by Terje
Da jeg leste den delen første gangen var jeg overbevist om at Perrin var forelska i Egwene, og at hun ville forelske seg i ham også, i løpet av den turen, og at dette ville skape store problemer når de traff igjen Rand et al. :P

Heldigvis tok jeg feil.

Hadde også noen teorier om Moiraine og Mat... :roll: